Min Sommerferie

Sommerferien min frem til nå har egentlig bare vært stressende, hehe. Har skjedd så utrolig masse på så kort tid. Helt utrolig at en måned allerede har gått! Idag er det bare en måned igjen, nøyaktig, til vi begynner på skolen igjen! og da er det 10.klasse. Vet ikke helt om jeg skal glede meg eller grue meg, får ta det som det kommer. Men slik ser iallefall min sommerferie ut! (som jeg vet om)

Kippermocupen: Rett etter skoleavslutt var det tid for kippermocupen i Mosjøen. Jeg reiste dit med Brønnøysund J14. Var en herlig tur! Koste meg utrolig masse. Vi kom ikke så veldig langt...men laget vårt hadde ikke spilt så masse sammen og det ble noen skader underveis. Jeg syntes personlig vi klarte oss ganske bra! Fredrikstad: Etter kippermocupen dro jeg til Fredrikstad. Søndagen samme dag som cupen var ferdig. Vi tok fly, så mamma måtteta med tingene mine, siden jeg ikke rakk å dra hjem, hehe. Der var vi i ca 1 uke. 

Storsjø: Når jeg kom hjem fra Fredrikstad var det bare å pakke på nytt. Dagen etter ejg var kommet hjem, dro jeg til Østersund på Storsjøcup! Hit reiste jeg med Brønnøysund (BIL) J15 og J16. Jeg spilte på lag med J15. Vi kom til kvartfinalen. Her var vi i ca 1uke. 

Fredrikstad: Jeg var hjemme i ca 1-2 uker før vi dro til Fredrikstad igjen. Vi dro hit på onsdag (16.juli) og kom frem på torsdags morgen. Klarte å sove i ca 12 timer. Var bare våken å spiste i bilen, tror vi var ved Oslo eller noe da. Men ja, nå er jeg altså i Fredrikstad.

Bodø: Resten av sommerferien er jeg ganske usikker på egentlig. Er så mye frem og tilbake, så tar det litt som det kommer. Men skal til Bodø etter Fredrikstad. Er bare en liten tur da men.

-Hva har du gjort/skal du i sommerferien?

 


Ingen kommentarer

Østfold

Hei! Sa jeg var tilbake! Blir lange mellomrom mellom hvert innlegg, men det er fordi det er mye som skjer. Er utrolig koselig å få tilbakemeldinger fra folk at de er glade for å se at jeg er tilbake. Gir mye motivasjon! Nå er jeg i Fredrikstad igjen. Dro på onsdagskveld og var fremme igår morrest. Var utrolig sliten etter bilturen, så endte med at jeg sov i 12 timer! Menmen. 

Haha har dessverre innen nye bilder..sitter på mac´en til Malin, så dette er bare noen jeg fant. Håper dere får e fin sommer! <3


Ingen kommentarer

Glemt bloggen?

Hei! Nei jeg har nok ikke glemt bloggen. Sa jeg skulle være flinkere til å blogge, men har vært borte siden dagen etter skoleslutt... Har bare vær hjemme innimellom. Liker ikke særlig godt å blogge fra mobilen heller..men nå er jeg hjemme og tilbake på bloggen :D Skulle egntlig bare si ifra om det. Håper dere alle har hatt en fin sommerferie til nå! 

2 kommentarer

´´Bers´´

Hallo allesammen! Nå sitter jeg hos Malin! Har savnet hun helt utrolig masse! Er i Fredrikstad. Kom hit på søndagskveld. Er ikke så mye å gjøre her... På søndag drar jeg på storsjø! Er litt usikker på om jeg gleder meg eller gruer meg, ehe...menmen, vi får se hvordan det går. Er litt usikker på om jeg kommer til å blogge mye frem over. Har mista litt motivasjonen. Men til å blogge nesten en gang i måneden, er det mellom 10-20 lesere hver dag! Tusentakk! Blir altid overasket når jeg går innom bloggen. 

Har ikke så mange planer for sommerferien egentlig. Storsjø nå, etter det blir jeg hjemme en stund, så drar vi sikkert til Fredrikstad igjen, mens vi er her da blir det kanskje en tur til syden (usikkert enda) også i slutten blir det kanskje slektstreff! Uten om det blir det vell bare å være med gamle venner som jeg skjeldent ser :) Håper alle får en fin sommerferie! <3

Q-Hva skal du i sommerferien ?


Ingen kommentarer

Winter

 
 


Hei! Startet med bildene først. Hehe. Jeg elsker snø! Det er så pent når hele bakken er dekket av snø, det blir kaldere ute, man kan gå i strikka gensre og det blir så utrolig fine bilder når det er snø. Love it. Alle bildene over er redigert i picmonkey. 

Dagen min idag har godt til å ta bilder og spise helsdrops. Hater å være forkjølt. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Kunne ikke gå på elgjakt pga er forkjølt og gjør ekstra vondt i knerne nå som det er så kaldt ute. Menmen. Har ikke blogget så mye i det siste fordi jeg ikke har hatt tid og ikke orket å ta bilder. Må skjærpe meg. Har vært opptatt med lekse, fotball, såving osv sånne hverdagsting. Skal få prøvd å få tid til bloggen og, men tar lang tid å skriv ett innlegg. Jaja. Orker ikke skrive mer :) 

 

-Hva har du gjort i det siste?


2 kommentarer

Uke 40

Hei! 

Vet jeg ikke har blogget på lenge...men det er fordi jeg har hat besøk av kjæresten. Har vært opptatt med han hele uken + fotball. Sonder kom på Fredag og dro igår. Var så utrolig koselig å ha han her, og ble så tomt når han dro. Avstansforhold... Forje helg var vi i Mo i Rana og spilte mot B&Y, der tapte vi dessverre 3-0 (men vant 4-1 mot de sist). og mandag spilte vi mot SSJ å vant 10-0 (?).  På lørdag spilte vi mot Dønna, der ble stillinga 2-1. Imorgen er det ny kamp mot Olderskog og på fredag drar jeg til Mo igjen for å spille KM :) Gleder meg utrolig mye! 

Ellers så er det ikke så mye som skjer fremover. Har høstferie imorgen etter skolen! åh skal bli så deilig å få sove leeeenge. Er så SYKT skole lei allerede. Alt med skolen er så kjedelig... Vi har ikke så utrolig mye lekser da, det er jo bare bra. Blir som regel ferdig med alt på skolen. Er bare de gangene vi gjør no annet enn å skrive i timene vi får litt lekser. Men skal slutte å spørre så legger heller inn noen bilder fra uka :) 
Bilder over er tatt med kameraet forran på en tlf, derfor det ble lite..
 

I kveld har jeg egentlig bare malt på stallen og gjort litt lekser (fra forje uke.. ). 

-Hva har du gjort idag?


Én kommentar

Høst

Hei! Er tilbake her nå igjen. Vi spilte en kamp på fredag da vant vi 4-1 og på lørdag vant vi 3-2 :) Bra spilt jenter! Kom hjem rundt 14.00 igår, men var så sliten så orket ikke å blogge. 

Idag har jeg vært i bassenget på skolen med storesøstra mi, tantebarnet mitt og mamma. Vannet var ikke så utrolig varmt, men sånn midt imellom. Det ble jo varmt når vi var i aktivitet. Etter det kom vi hjem så tok jeg litt bilder før sola forsvant. Ble ikke like fornøyd med alle, men redigerte noen. Ellers har jeg ikke gjort så mye mer idag. Imorgen er jeg klar for ny kamp igjen. Da blir det kamp på hjemme bane så blir blogging fordet :) Skal slappe av resten av kvelden nå, så vi blogges vell imorgen. 

Høst 

Elsker alle leserne mine! 
:)
:*
Voffsn<3
.
-Hva har du gjort idag? 

Ingen kommentarer

Kylling & ris

Hei!

Tenkte å vise dere en lett og enkel måte å lage kylling og ris på. En veldig god matrett som de fleste liker. Tar ikke lang tid heller. 

Du trenger:

3 kyllingfileer

1/2 rød paprika/grønn paprika

1 tomat

225g ris

Litt vårløk

Tørket urter

Agurk og andre grønnsaker kan også brukes

 

Start med å hakke opp løken og dele opp grønnsakene. Du bestemmer selv hvor store biter du vil ha. Skjær også opp kyllingfileene. 


Grønsakene jeg brukte. (Uklart helt til venstre, jeg vet..)

Etter det steker du først løken i 2 ss olje. Når løken er stekt, har du oppi kyllingen. Imens kyllingen stekes, kok risen. Når kyllingen er ferdig stekt, ha risen og urtene oppi. La det steke en liten stund :) 

Tilslutt vi det se slik ut:

-Hva syns du?


Ingen kommentarer

Back

Hallo allesammen! Er endelig tilbake etter en lang stund borte. Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett ut fordi lysten forsvant og hadd ikke tid... Men er tilbake nå og skal prøve å blogge så mye som mulig! Er ikke sikkert det kommer innlegg hver dag pga mye som skjer, dessverre. Men jeg skal prøve! 

Sommerferien har vært helt fantastisk! Har gjort så mye gøy. Sommerferien startet med Storsjø i Østersund. For dere som ikke vet hva Storsjø er, så er det en fotballcup. Husker ikke helt hvor langt vi kom, men kan finne det ut om noen er interesert i det. Etter Storsjø var Malin her. Vi var hjemme hos meg i ca 2 uker før vi dro til Fredrikstad. Var i fredrikstad i nesten en måned. MEns jeg var der nede var vi på tusenfryd, kongsten og foten (to badesteder), laser world, var med familien og ble sammens med verdens herligste gutt! Dere kommer sikkert il å få se han på bloggen etterhvert. Har faktisk ikke shoppet så mye i sommerferien som jeg har brukt, merkelig nok. Pengene gikk mer til ''aktiviteter''. Etter sommerferien kom jeg hjem og hadde endelig tid med verdens beste hest! Får egentlig aldri tid til Hrappur i sommerferien...utrolig trist! Savner alltid den gleden av å være med han hele sommerferien. Men neste sommer skal jeg få MYE mer tid med han!<3 

Fredag og Lørdag blir det muligens mobilblogging..blir borte siden har kamp begge dagen. Håper det går greit:) Men skal ikke skrive mer, så legger heller igjen noen få bilder. Har ikk eså mang og disser er ikke redigert. Skal redigere bilde og legge inn senere :) 


Passet på tantebarnet mitt i en helg litt etter sommerferien. Verdens nydligste jente <3

 

-Hva har du gjort i sommerferien?Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits