Familie besøk

Hei! Idag har storesøsteren min, kjæresten hennes og Linnea vært her. De var her og spiste middag, det var utrolig koslig. Vi spiste pinnekjøtt, pølse, potet og kålstappe. Nam. Ellers idag har det ikke skjedd så mye mer. Blir vell bare å slappe av idag. Håper dere har hatt en like fin søndag som meg :)


-Hrappur <3


Én kommentar

Tilbake på bloggen!

Heei! Leser utrolig mange blogger, og etter hvert fikk jeg bare mer og mer lyst til å begynne igjen. Så idag bestemte jeg meg for å komme tilbake på bloggen :D Har savnet bloggingen litt, eller en go del. Grunnen til at jeg sluttet var pga lite inspirasjon og lyst. But, I'm back ! <3 Nå har jeg også bestemt meg for å kanskje få til noen videoer frem over :)

I den siste tiden har jeg egentlig bare kost meg masse! Det har jo nettopp vært jul og ble fornøyd med alt jeg fikk. Har tatt i bruk en god del av det allerede :) Tusen takk for alle gavene jeg fikk!

Om 4 dager er det nyttårsaften! Gleder meg egentlig ganske mye. 2 dager etter på har jeg bursdag! Det er vell kanskje det jeg gleder meg aller mest til. Men skal ikke skrive mer nå :) Her kommer ett par bilder fra den siste tiden :D

Fordi røde øyne er kult

God Jul !

Linnea <3

Meg-Linnea || Mamma-Hrappur || Zita <3

Snø<3

<3Bloggen <3


Noen av bildene er det ikke jeg som har tatt, men mamma og pappa. Håper dere får en fin løradg videre ;) Blogger kanskje senere ikveld :)

-hrappur<3


Én kommentarHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits