Hva skjer

Hei!

Har ikke hadd noe lyst til å ta bilder i det siste...Har også vært mye som har skjedd. Så har ikke hatt ordentlig tid. Men skal prøve å skjerpe meg. Idag kom Hrappur innover hit. Skal prøve å tatt noen bilder av stallen, så dere kan får se :) Den er ikke helt ferdig, menmen. Det er utrolig fint der. Verdens fineste stall! Jeg har verdens beste pappa. Ellers er det skole imorgen igjen, og etter det drar jeg å trener. Begynner virkelig å kjenne på at jeg trener lite. I fjord trente jeg sånn midt imellom mye. Har blitt utrolig lat. Men det kommer seg vell, når skadene er over :) Håper dere alle har hatt en fin helg !

Ikke glem spørsmålsrunden! -Hvordan har din helg vært?


Ingen kommentarer

1 bilde 3 redigeringer

Hei! 

Igår kjedet jeg meg, så jeg fant frem to gamle bilder. De er av katten min Pusi og hunden min Zita. De er satt sammen i en collage, og det øverste bildet til venste er det orginale. De tre andre er redigerte. Noen ser litt like ut som det orginale, men de er redigerte. 

Kommenter hvilket bilde du liker best.


Ingen kommentarer

Farsdag

Hei! 

Håper alle sammen har hatt en utrolig fin farsdag! Det har iallefall jeg. Jeg sto opp og spiste en herlig frokost. Etter det åpnet pappa gavene sine. Rundt 12 ca kom storesøstra mi og tanteungen min. De har vi vært sammens med siden de kom til nå. De dro for ikke så lenge siden. Har vært en utrolig fin dag! Helt til nå da...Må gjøre lekser. Innlevering i samfunnsfag som skal være ferdig til imorgen, og jeg er bare på oppg 4...Menmen. Håper ingen glemte farsdagen.

Har du hatt en fin dag?


Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde!

Hei! 

Tenkte å ha en spørsmålsrunde! Denne gangen kommer de kanskje på video. Spørsmålsrunden kommer til å var i ca 1-2 uker. Spør så mye du kan! Den starter NÅ!SPØR SPØR SPØR!


2 kommentarer

Lørdag

Hei!

Håper allesammen har hatt en fin lørdag! Har hatt en utrolig fin da. Bakte farsdags-kake til imorgen. Håper ingen glemmer farsdagen! Ellers var storebroren min og kjæresten hannes her. Hun er så utrolig koselig! Herlig jente. Imorgen kommer storesøsteren min og tantebarnet mitt hit (ungen hennes). Gleder meg utrolig mye! Vi skal på farsdags-kafè. Etter det må jeg skrive ferdi innleveringa i Samfunnsfag... Er bare på oppgave 4/7 :/ Menmen, bli sikker ferdig etter noen timer :) Skal ha en spørsmålsrunde nå snart. Vet ikke når den starter. Kanskje jeg starter den ikveld. Få se. Ønsker alle en fin lørdag videre!


Ikke i fokus pga lyset.


Heller ikke i fokus pga lyset.

Hva har du gjort idag?

 


Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits