Winter

 
 


Hei! Startet med bildene først. Hehe. Jeg elsker snø! Det er så pent når hele bakken er dekket av snø, det blir kaldere ute, man kan gå i strikka gensre og det blir så utrolig fine bilder når det er snø. Love it. Alle bildene over er redigert i picmonkey. 

Dagen min idag har godt til å ta bilder og spise helsdrops. Hater å være forkjølt. Ellers har jeg ikke gjort så mye. Kunne ikke gå på elgjakt pga er forkjølt og gjør ekstra vondt i knerne nå som det er så kaldt ute. Menmen. Har ikke blogget så mye i det siste fordi jeg ikke har hatt tid og ikke orket å ta bilder. Må skjærpe meg. Har vært opptatt med lekse, fotball, såving osv sånne hverdagsting. Skal få prøvd å få tid til bloggen og, men tar lang tid å skriv ett innlegg. Jaja. Orker ikke skrive mer :) 

 

-Hva har du gjort i det siste?


2 kommentarer

Uke 40

Hei! 

Vet jeg ikke har blogget på lenge...men det er fordi jeg har hat besøk av kjæresten. Har vært opptatt med han hele uken + fotball. Sonder kom på Fredag og dro igår. Var så utrolig koselig å ha han her, og ble så tomt når han dro. Avstansforhold... Forje helg var vi i Mo i Rana og spilte mot B&Y, der tapte vi dessverre 3-0 (men vant 4-1 mot de sist). og mandag spilte vi mot SSJ å vant 10-0 (?).  På lørdag spilte vi mot Dønna, der ble stillinga 2-1. Imorgen er det ny kamp mot Olderskog og på fredag drar jeg til Mo igjen for å spille KM :) Gleder meg utrolig mye! 

Ellers så er det ikke så mye som skjer fremover. Har høstferie imorgen etter skolen! åh skal bli så deilig å få sove leeeenge. Er så SYKT skole lei allerede. Alt med skolen er så kjedelig... Vi har ikke så utrolig mye lekser da, det er jo bare bra. Blir som regel ferdig med alt på skolen. Er bare de gangene vi gjør no annet enn å skrive i timene vi får litt lekser. Men skal slutte å spørre så legger heller inn noen bilder fra uka :) 
Bilder over er tatt med kameraet forran på en tlf, derfor det ble lite..
 

I kveld har jeg egentlig bare malt på stallen og gjort litt lekser (fra forje uke.. ). 

-Hva har du gjort idag?


Én kommentarHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits