Høst

Hei! Er tilbake her nå igjen. Vi spilte en kamp på fredag da vant vi 4-1 og på lørdag vant vi 3-2 :) Bra spilt jenter! Kom hjem rundt 14.00 igår, men var så sliten så orket ikke å blogge. 

Idag har jeg vært i bassenget på skolen med storesøstra mi, tantebarnet mitt og mamma. Vannet var ikke så utrolig varmt, men sånn midt imellom. Det ble jo varmt når vi var i aktivitet. Etter det kom vi hjem så tok jeg litt bilder før sola forsvant. Ble ikke like fornøyd med alle, men redigerte noen. Ellers har jeg ikke gjort så mye mer idag. Imorgen er jeg klar for ny kamp igjen. Da blir det kamp på hjemme bane så blir blogging fordet :) Skal slappe av resten av kvelden nå, så vi blogges vell imorgen. 

Høst 

Elsker alle leserne mine! 
:)
:*
Voffsn<3
.
-Hva har du gjort idag? 

Ingen kommentarer

Kylling & ris

Hei!

Tenkte å vise dere en lett og enkel måte å lage kylling og ris på. En veldig god matrett som de fleste liker. Tar ikke lang tid heller. 

Du trenger:

3 kyllingfileer

1/2 rød paprika/grønn paprika

1 tomat

225g ris

Litt vårløk

Tørket urter

Agurk og andre grønnsaker kan også brukes

 

Start med å hakke opp løken og dele opp grønnsakene. Du bestemmer selv hvor store biter du vil ha. Skjær også opp kyllingfileene. 


Grønsakene jeg brukte. (Uklart helt til venstre, jeg vet..)

Etter det steker du først løken i 2 ss olje. Når løken er stekt, har du oppi kyllingen. Imens kyllingen stekes, kok risen. Når kyllingen er ferdig stekt, ha risen og urtene oppi. La det steke en liten stund :) 

Tilslutt vi det se slik ut:

-Hva syns du?


Ingen kommentarer

Mobilblogging

Hei:) Kom nettopp hjem fra skolen. Er blitt så sykt skolelei allerede og det har ikke gått særlig mange uker..men bra det er høstferie snart. Sitter egentlig bare å vurderer å lage no mat. Utrolig sulten! Senere idag tror jeg at jeg blir å dra en tur til Hrappur, siden blir borte fredag og lørdag. Men vet ikke enda, kommer annpå om pappa gidder å kjøre meg:s Håper det:)<3

Har noen bilder på telefone fra sommeren ogsånt som ikke har vært ute på bloggen, og tenkte å legg de ut:)

Bestelaget!<3

Var på "Himmelblå"-kafeen med Malin og familien.

Var på Tusenfryd med min kjære og familien min.

Liverpool-Vålerenda med mamma<3 (+tante, onkel og søskenbarnet mitt, men vi satt på 2 forskjellige plasser) Liverpool vant 41!

Etter nesten 2 måneder fikk jeg endelig mye tid med min kjære fine hest<3

Passet tantebsrnet mitt<3


-Hva skal du idag?


Ingen kommentarer

Back

Hallo allesammen! Er endelig tilbake etter en lang stund borte. Grunnen til at jeg ikke har blogget er rett ut fordi lysten forsvant og hadd ikke tid... Men er tilbake nå og skal prøve å blogge så mye som mulig! Er ikke sikkert det kommer innlegg hver dag pga mye som skjer, dessverre. Men jeg skal prøve! 

Sommerferien har vært helt fantastisk! Har gjort så mye gøy. Sommerferien startet med Storsjø i Østersund. For dere som ikke vet hva Storsjø er, så er det en fotballcup. Husker ikke helt hvor langt vi kom, men kan finne det ut om noen er interesert i det. Etter Storsjø var Malin her. Vi var hjemme hos meg i ca 2 uker før vi dro til Fredrikstad. Var i fredrikstad i nesten en måned. MEns jeg var der nede var vi på tusenfryd, kongsten og foten (to badesteder), laser world, var med familien og ble sammens med verdens herligste gutt! Dere kommer sikkert il å få se han på bloggen etterhvert. Har faktisk ikke shoppet så mye i sommerferien som jeg har brukt, merkelig nok. Pengene gikk mer til ''aktiviteter''. Etter sommerferien kom jeg hjem og hadde endelig tid med verdens beste hest! Får egentlig aldri tid til Hrappur i sommerferien...utrolig trist! Savner alltid den gleden av å være med han hele sommerferien. Men neste sommer skal jeg få MYE mer tid med han!<3 

Fredag og Lørdag blir det muligens mobilblogging..blir borte siden har kamp begge dagen. Håper det går greit:) Men skal ikke skrive mer, så legger heller igjen noen få bilder. Har ikk eså mang og disser er ikke redigert. Skal redigere bilde og legge inn senere :) 


Passet på tantebarnet mitt i en helg litt etter sommerferien. Verdens nydligste jente <3

 

-Hva har du gjort i sommerferien?Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits