Hrappur

Hallo :)

Var til Hrappur idag <3 Utrolig koselig og han er blitt så tykk ! Nå er det ikke vondt å sitte på han barbakk, det var det før. Men ja blogger fra mobilen nå så legger bare inn noen bilder jeg tokk :)


<3<3<3<3

<3

My horse<3
My love <3
My life <3
Loveyou <3<3


God natt bloggen håper dere hadde en fin fredag :-)

-Hrappur<3


3 kommentarer

Slutte ?

Halo :)

Har ikke blogget så mye, vet det. Og det er rett og slett fordi jeg ikke har så mye å blogge om. Så jeg har et spørsmål til dere: skal jeg slutte? Eller ikke slutte, men legge bloggen litt på pause? Hva syns dere?

Idag har skoledagen altså vært helt lik alle andre, ikke noe interesant. Skal se kamp idag, og drar til Hrappur i morgen, så vis jeg ikke glemmer det skal jeg ta bilder som kommer imorgen. Ehm.., ja jeg tror det ikke var noe mere å si. ......... Ehm jo ! Skal kanskje ha en konkuranse på bloggen no, hva syns dere om det ? Og svarene på spørsmålsrunedn kommer snart, kanskje i helga ellerno. Men ja, har ikke så mye mer å si så vi blogges vell :)


Loveyou<3

Loveyou<3

<3

<3

Blogges <3

-Hrappur<3


Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits