Long hair, what to do?

Har fått mange spørsmål om håret mitt fra folk jeg møter. Spørsmålene og ''komplimentene'' som går igjen er  ''Ååå så fint hår du har! Er det ikke tungt?'' ''At du orker å ha så langt hår'' ''Hva gjør du med håret ditt?'' osv sånne spørsmål. Nei jeg syntes ikke det er slitsomt med langt hår. Man blir vant med det. Selv skulle jeg ønske det var litt lengre. Men alle med langt hår har de dagene der de står foran speilet om morgenen og tenker ''Herregud! What to do?!''. Ja har selv dårlige hår dager, men da setter jeg det som regel bare opp i en hestehale. Verre er de ikke egentlig :-) 

Det eneste jeg ikke liker med håret mitt er at det er ganske slitt og liker ikke så godt fargen på det heller. Men jeg klare å leve med det.Håper dere likte innlegget. Om dere vil ha flere slike hår innlegg så si ifra! Håper dere ellers hadde en fin første skoledag og er fornøyd med klassen&elevene! :-) Vi blogges senere! 


Ingen kommentarer

Stress

Hei! Skal på trening om en halv time, så rekker ikke blogge så masse. Men har laget en DIY video til dere. Den kommer enten ikveld eller på mandag/tirsdag. Skal prøve å få laget den ferdig så fort som mulig! Håper dere ellers få en fin da, må dra. 

Ikke min kanin.


Én kommentar

Middag

Får ikke nett før torsdag...Så derfor blir det mye dårlig blogging denne uke. Det kan jeg dessverre ikke gjøre noe med, men skal prøve så godt jeg kan. Igår var vi å spiste middag til sønnen av noen vi kjenner. Han heter Stian og er kokk. Maten var helt utrolig god! Han er kjempe flink. Etter vi hadde spist spilte vi kubb. På turen hjem startet tordenværet. 

Forrett: Reker m/hvitløk smør og loff. 

Hovedrett; Baktpotet m/ kjøtt, grønnsaker og tomat m/ost. 

Til dessert fikk vi is med mange forskjellige sauser. Tok ikke bildet av det. Maten og alt var utrolig godt! 


Ingen kommentarer

Kjapt innlegg

Hei! Dette blir ett kjapt innlegg. Skulle bare stikke innom for å si at det ikke blir så mye blogging idag. Nettet virker ikke akkurat nå. I sta begynte det og regne kjempe masse, og litt etterpå lynte & tordnet det utrolig masse. Har filmet alt sammen så tenkte å lage en video. Den kommer i løpet av de neste dagen. Skal få laget den så fort som mulig. Men bruket delt nett fra mobilen, så vi snakkes senere dere! 

-Hvordan er været hos deg?Ingen kommentarer

b&w

Hva jeg har gjort i dag spør du kanskje. Det skal jeg si det ikke er masse. Har vært inne nesten i hele dag. Er ikke mye å finne på, menmen. Kvelden har iallefall gått til å høre på gutta som spiller og rydde i arkivet på bloggen. Er så glad for at jeg gjorde det, så folk slepper å se alle de gamle innleggene og fjortis bildene, hehe. Er så utrolig flaut å se tilbake på gamle innlegg, men! Nå er de ute av verden. I morgen tror jeg vi skal på laserworld. Er ikke helt sikker men tror det. Få ser i morgen. Skal snart gå å legge meg, så vi snakkes i morgen! 

 


Ingen kommentarer

PicturesHar egentlig ingenting om blogge om nå, så dette blir ett av de ellers vanlig kjedelige innlegget. De dagene jeg ikke har noe å gjøre liker jeg å redigere bilder. Noen ganger seriøst og andre ganger liker jeg å leke meg med redigeringer. Mange av de redigerte bildene blir ikke lagt ut på bloggen. Så derfor tenkte jeg å bare legge de ut nå. Kjedelig men ja... Etter sommerferien skal jeg prøve å få laget en video fra sommerferien. Håper dere ellers får en fin dag videre! 


Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits