Lekser og Trening

Hei!  Dagen i dag har egentlig bare gått til lekser og trening. Var først på fotballtrening og etter på treningsstudioet. Ellers har jeg ikek gjort så mye. Håpte egentlig på pent vær så jeg kunne ri, men det ble jo selvfølgelig det motsatte.... Sånn er det å bo i Nord. Har egentlig ikke så mye å skrive om, men men...Skal skriv mere i morgen, så vi snakkes da! Skal legge meg. Natta <3

-Hva har du gjort idag?


Ingen kommentarer

Kino


 

Hallo! Idag har dagen gått til å ha kinoen til elevbedriften vår. Det var ikke bare meg da, det var to jenter til fra klassen der. Ellers har det ikke skjedd så masse. Skal gjøre lekser snart også legge meg. Har begynt å legge meg rundt ti/ellve vær dag. Føler man er mer opplagt til dagene og at de går mye enklere. Kanskje det bare er meg, hehe :) Skulle barre stikke innom å si hei! Så blogges vi senere. 

-Hva har du gjort idag?


Én kommentar

Today's Outfit

Genser-kjæresten//Bukse-Coop ops//Sko-husker ikke//Skjerf-CubusHei! Dagens outfit bilder har vert veldig etterspurte, så tenkte å legge ut det av og til. Idag har vi hatt sol. Helt utrolig! Vi har også fått snø... Jeg som trodde at vinteren var over og det gikk mot vår, men neida! Jaja, får bare leve med det. Snøen varer sikkert ikke så lenge. Var ute i dag og tok noen bilder. Resten av bildene kommer snere. Nå sitter jeg bare i sofaen og ser på tv. Skal snart begynne å skrive på bokannmeldelsen som skal leveres før 23.59! Har ikke stertet enda, eehe.... Men det går sikkert bra! Ellers skjer det ikke noe mer i dag... Så da snakkes vi senere!

-Hva har du gjort idag?


2 kommentarer

Lenge siden

Hei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg var her. Heheh. Har vært mye opptatt i det siste. Er ikke lett å gjør 100 ting + bloggen hver dag. Men jeg er her, og skal prøve å komme meg tilbake på bloggen :) Elsker det egentlig innerst inne, selv om det kan bli slitsomt til tider. Har lagt merke til at det her vært mange innpå her, selv om jeg ikke har blogget. Vil bare si tusen takk til alle dere som er her, selv om ikke jeg er her <3 Betyr utrolig masse! 

-Hva syns du om bildene?


Én kommentarHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits