Dårlig blogging...

Hallo!

Får ikke blogget så mye pga kan ikke laste opp bilder på den pv jeg blogger fra nå...gammel vettuu..... Den andre pven jeg blogger fra til vannelig kommer tilbake imorgen elns... Var i bursdag i går til Ingrid, tok outfit bilder men de kommer senere. Skal se paradise hotel nå så vi blogges later :*

-Hrappur <3


Én kommentar

Kjapt innlegg

Hei!

Legger bare igjen ett kjapt innlegg før jeg blir helt borte i paradise hotel. Dagen idag har vært ganske chill. Skole, åsså skulle jeg på trening, men det var ikke. Var på ''slottet'' hele tiden. Kooos <3

Holder på å lag ett  ''10 ting dere kanskje ikke viste om meg'' innlegg. Vet ikke når det blir ferdig, men forhåpentlig vis iløpet av de neste dagene :) Legger bare igjen noen bilder jeg tok før trening.

-Hvem heier du på, på paradise hotel?

-Hva syns du om bildene ?

-Hrappur <3


5 kommentarer

Love

Hei!

Idag er det ett helt fantastisk vær! Solen skinner og det er ikke så spesielt kaldt ute. Blå himmel er det å. Skal snart dra i stallen så blir derfor ett kjapt innlegg :) Var ute å tok noen bilder istad, men de ble ikke spesielt fine... Håpere dere får en fin dag videre!

Husk å komme med forslagg til videoblogg :)


Haha, hun snudde seg akkuratt i det bilde ble tatt... typisk...

-Hrappur<32 kommentarer

Ha en fin dag!

Hei!

Skulle bare ønske alle en fin dag før jeg dro på skolen! Ha en fin da alle sammen!

Bilder fra igår.


Laster opp flere når jeg kommer hjem.

-Hrappur <3


Ingen kommentarer

Videoblogg?

Hei!

Tenkte kanskje å lage en videoblogg :) Men vet ikke hva jeg skal gjøre i den..Så derfor må dere komme med forslag om hva dere vil ha :) Det er bare å kommentere under dette innlegget:)

Blogger fra værdens tregeste pc ever, så blir ingen bilder :( Den andre kommer tilbake imorgen kveld, så da blir det mange ;)

Husk å kommentere :D

-Hrappur <3


2 kommentarer

Enda mere snø

Hallo! 

Har nettopp spist frokost nå. Hadde egentlig tenkt til å ri idag, men får se om jeg orker siden det snør så mye.  Kom hjem rundt halv 3 igår og våknet egentlig ganske tidlig, rundt 11. Viss jeg ikke rir, blir jeg nok å ta litt bilder til bloggen :) 

Har kanskje tenkt til å sett igang en spørsmålsrunde, viss dere er interisserte i det ;) 


Fine bisken <3


Ja,....Men tror det blir opphold utover dagen :) 

-Hrappur <3


Ingen kommentarer

Trøtt

Hallo! 

Kom hjem fra byen for en liten stund siden.  Var koslig å se de andre igjen.  Vi gjorde ikke så mye, gikk bare rundt omkring. På bussen hjem sov jeg litt, siden var så syt trøtt...er det enda, men rekker ikke sove noe spesielt før jeg skal sitte barnevakt. 

Har ikke noe spesielt å blogge om så dere må komme med forslag. 


Fine hunden min<3 Zita :*


<3

Håper dere får en fin dag videre <3

-Hrappur <3

 


Ingen kommentarer

Stallen

Hei igjen! 

Været ble bra nesten rett etter jeg hadde blogga, typisk..så dro ut å gikk på ski en liten tur og etter det dro jeg i stallen. Fikk ikke tatt så mange bilder på grunn av må bruke et litt kamera som ikke er så bra....Men det ble noen :)  Ikke så veldig bra, men bedre en ingeting :) Imorgen skal jeg (mest sansynelig) sitte barnevakt fra 19.00 til 02.00, så får kanskje ikke blogget noe, men skal prøve :) 

Håper dere har en fin fredag videre :) <3

-Hrappur <3


Ingen kommentarer

Snø

HeiHei! 

Prøven idag gikk ikke så bra....Svarte egentlig bare det jeg trodde siden hadde nokk øvd for lite....jaja, nok om det. Skole var som vanelig det kjedeligste som finnes. Skulle egentlig ri senere idag, men tror ikke det blir siden det snør så mye. Da er det ikke så gøy å ri. Ellers vet jeg ikke hva jeg kommer til å gjøre. Blir kanskje å blogge igjen i kveld :) 


Fint vær må jeg si..
Ha en fin dag videre <3

-Hrappur <3


Ingen kommentarer

God morgen :)

Hei! 

Tenkte bare å lage ett kjapt innlegg før jeg drar på skolen. God morgen alle sammen! Håper dere får en fin fredag :) 


Naturfagsprøve idag....

-Hrappur <3


Ingen kommentarer

07.03

Heisann!

Vet egentlig ikke hva jeg skal blogge så det blir egentlig bare hva som skjer på de forskjeligen dagen selv om det er driit kjedelig...Er det noe dere vill se mer av så er det bare å si ifra ;) 

Idag har jeg jo sefølgelig vært på skolen, etter det dro jeg på trening. Mer en det har det ikke skjedd no. Var jo oppe hos Hrappur og da :) 

Vet designet ikke ser så bra ut akkurat nå, men holder på å lage header ogsånt. Om det er noen som vil lage en så er det bare å send mail, vis du vil ha bilder eller no :)  


Bilde fra igår <3

-Hrappur <3


Ingen kommentarer

Onsdag

Heisann!

Onsdagen idag har vært ganske rolig. Var ute å ride istad med søte Ida. Det gikk ganske bra. Men det var noe som gikk sånn passe bra, haha. Vi sto å prøvde å få de til å steile, det gikk ikke så bra.....men så gikk Ida, åsså steila Linnea (hesten jeg red på) og jeg kom meg ikke opp, så vi datt bakover....men det gikk bra da :) Ellers har det ikke skjedd no mer, skal gjøre litt lekser å slappe av resten av dagen :)


Min fine modell<3


En liten nyskjerig pus<3


<3

 

-Hrappur<3


Ingen kommentarer

Brunette

Hei! Idag farget jeg håret mørkt. Det ble en stooor forandring og veldig unavnt. Syns ikke det ble stygt, men litt uvant :) Ble litt flekkete, men det synes ikke så godt. det var Stine og Eline som farget det og syntes de gjorde det bra :) Skriver ikke så langt, legger heller ut før og etter bilder, så her kommer det :) 


Denne hårfargen brukte jeg.


Før


Etter :) Litt sårlig bilde men


:) 

Blogges :*

-Hva syns du?

-Hrappur<3


3 kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits