Vinterferien 2013

Heei! Sorry for dårlig blogging i det siste....men har ikke pc og ødelagt telefonen :s Nå bruker jeg mamma sin pc så skal lage ett kjapt innlegg om vinterferien :)

På Lørdag forje helg kjørte vi til Lillehammer. Vi var fremme på søndag (vi overnatta). Vi var fremme rundt sånn tolv-ett-to elns, og da skifta vi åsså rett i bakken. Hytta vi hadde lå rett ved bakken, så vi kunne bare kjøre rett i bakken :) Men det var ett ''problem'' når vi skulle hjem etter bakken. Fordi hvis vi ikke tokk heisen opp før halv 5 så måtte vi går helt opp til hytta -.- Men det skjedde ikke med åss da :) Første dagen når vi skulle kjøre til hytta, kjørte vi inn litt for tidli (jeg, søskenbarnet mitt og broren min) så vi endte opp ett sted med maaasse snø! hvis vi kjørte rett ned, uten å tryne gikk det bra....men sefølgelig skulle jeg jo dette oppi alt snøen der -.- brukte sikkert en halv time på å komme meg ut der ifra :s Søskenbarnet mitt kom seg jo ned, men jeg og bror tryna oppi der, og han holdt på å dø av latter...

Ellers de andre dagene vi stod gikk det ganske bra :) Var lei den siste dagen da :s Hadde vondt i ryggen etter sengen på hytta (-.-) og vondt i bena.... Den ene dagen (husker ikke helt hvilken) snøbada jeg, Malin og Benjamin. Det var sykt kladt, men det gikk bra :) Der og da fant jeg ut at men kunne kveles i snø.... Gled på magen nedover en sånn bakke, åsså fikk jeg masse snø i halsen så fikk ikke puste...:s Men det gikk bra da :)

På onsdagen dro vi til Fredrikstad. Siden har vi vært der til nå. På onsdag skjedde det ikke noe spesielt...ikke på torsdag heller som jeg kan huske. På fredag var vi på kino. Jeg, Richard (bror) og Benjamin (ene søskenbarne mitt) vi så Rive Rolf i 3D. Det var liiitt morsom. Igår skjedde det ikke så mye da heller, var på byen og chilla. så på kvelden var jeg bare med noen venner.

Nå sitter jeg på bussen til Gardemoen :) Gleder meg egentlig litt til å komme hjem. Se Hreppur og Henrik igjen<3 Og alle de andre vennene mine. Skal ikke skrive så mye mere nå, legger igjen noen bilder :)
Jaa....dere lurer sikkert på hva som har skjedd på de to bildene her? Jo..skiene var i liiitt for lett vekt, så den ene skien falt av på ett lit hopp og jeg landa i grøfta :s Åsså fikk jeg ikke til å ta p åden ene skien igjen, og de andre hadde kjørt litt lengere ned......så det endte opp med att jeg gikk ned til dem....Herregud det var flaaut!! :sHar på ski assa!


Tokk sykt lang tid å laste opp bilder så lager ett egentli innlegg med flere bilder når jeg er hjemme :) Blogges <3

-Hrappur <3


Én kommentarHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits