Tilbake på bloggen ?

Nei langt ifra! Det og blogge nesten hver eneste dag krever mye energi og motivasjon. Dette har jeg dessverre ikke. Jeg har verken tid, motivasjon eller selvtilitt til å fortsette med bloggen. Sånn er det bare. Det var en stund der jeg elsket å blogge. Ta bilde, får kommentarer og leke med designet. Nå er alt bare ett ork. Bildene bli aldri fine og jeg vet ikke hva jeg skal skrive, motivasjonen har rett og slett gått bort. Nå har jeg ikke blogget siden september (?) ifjord. Litt etterpå kjøpte jeg ny kamera lader, så det er ikke der problemet har vært. Jeg leser dagli andre blogger og liker og følge med. Men selv klarer jeg ikke vær nok fornøyd med meg selv, at jeg hver dag skal poste bilder. Kanskje jeg en dag får motivasjonen tilbake, og kommer tilbake. 

For litt over ett år siden skrev jeg ett innlegg og alt kroppspresset her i verden. Dere kan lese det HER. Om jeg ikke husker helt feil, nevnte jeg at jeg selv har slitt litt. Og ja det skal jeg ærlig innrømme at jeg har. Husker ikke helt, men enten før eller etter dette innelegget gikk jeg til helsesøster å søkte hjelp. Hun henviste meg videre til psykolog. Så i 1 år eller noe nå, har jeg gått til (BUP) psykolog hver uke mellom 1-2 ganger. Om det hjalp? Ikke i det hele tatt. Jeg og psykologen min hadde ikke noe kjemi. Jeg klarte ikke snakke ut til henne. Helsesøsteren derimot, snakket jeg med alt om. Hun fikk dessverre ikke lov til å jobbe her lengre. Nå skal jeg ikke gå så mye inn på det som har skjedd, hvorfor jeg går/gikk ditt, poenget mitt er at det siste året har jeg vær opptatt med å få samlet tankene mine og komme meg tilbake. For en uke siden sa jeg til psykologen min at jeg ville slutte. Så nå går jeg ikke dit lengre, det funket rett og slett ikke. Jeg sliter enda med depresjon og det kan være dager der jeg ikke orker noen ting og er på gråten hele tiden. 

Så derfor tar jeg en lang pause fra bloggen. Kanskje det kommer innlegg innimellom, kanskje jeg er tilbake om en måned, jeg vet ikke. Men slik ting er nå tar jeg en pause. Jeg må bare få takke alle som har fulgt meg disse årene og lagt igjen søte kommentarer. Dere er herlig! Sjekker fortsatt statistikken på bloggen, og ser det er mange som er innom. Det betyr utrolig mye. TUSENTAKK FOR MEG! <3Beklager for skrivefeil! 


Én kommentar

Borte

Hei! Kamera laderen min er dessverre blitt borte...og klarer ikke finne den. Derfor har ikke bloggen vært så masse oppdatert i det siste, det må jeg bare beklage. Skal prøve å få kommet tilbake nå, og kanskje bruke kameraet til mamma :-) Håper dere ellers får en fin dag! Var bare det jeg skulle si. 2 kommentarer

Stress

Hei! Skal på trening om en halv time, så rekker ikke blogge så masse. Men har laget en DIY video til dere. Den kommer enten ikveld eller på mandag/tirsdag. Skal prøve å få laget den ferdig så fort som mulig! Håper dere ellers få en fin da, må dra. 

Ikke min kanin.


Én kommentar

Middag

Får ikke nett før torsdag...Så derfor blir det mye dårlig blogging denne uke. Det kan jeg dessverre ikke gjøre noe med, men skal prøve så godt jeg kan. Igår var vi å spiste middag til sønnen av noen vi kjenner. Han heter Stian og er kokk. Maten var helt utrolig god! Han er kjempe flink. Etter vi hadde spist spilte vi kubb. På turen hjem startet tordenværet. 

Forrett: Reker m/hvitløk smør og loff. 

Hovedrett; Baktpotet m/ kjøtt, grønnsaker og tomat m/ost. 

Til dessert fikk vi is med mange forskjellige sauser. Tok ikke bildet av det. Maten og alt var utrolig godt! 


Ingen kommentarer

Kjapt innlegg

Hei! Dette blir ett kjapt innlegg. Skulle bare stikke innom for å si at det ikke blir så mye blogging idag. Nettet virker ikke akkurat nå. I sta begynte det og regne kjempe masse, og litt etterpå lynte & tordnet det utrolig masse. Har filmet alt sammen så tenkte å lage en video. Den kommer i løpet av de neste dagen. Skal få laget den så fort som mulig. Men bruket delt nett fra mobilen, så vi snakkes senere dere! 

-Hvordan er været hos deg?Ingen kommentarer

b&w

Hva jeg har gjort i dag spør du kanskje. Det skal jeg si det ikke er masse. Har vært inne nesten i hele dag. Er ikke mye å finne på, menmen. Kvelden har iallefall gått til å høre på gutta som spiller og rydde i arkivet på bloggen. Er så glad for at jeg gjorde det, så folk slepper å se alle de gamle innleggene og fjortis bildene, hehe. Er så utrolig flaut å se tilbake på gamle innlegg, men! Nå er de ute av verden. I morgen tror jeg vi skal på laserworld. Er ikke helt sikker men tror det. Få ser i morgen. Skal snart gå å legge meg, så vi snakkes i morgen! 

 


Ingen kommentarer

17.mai

Hei! Igår var det 17.mai! Helt utrolig hvor fort tiden går, snart er det sommerferie. Sto opp klokka 07.00 for å bake og gjøre Hrappur klar til å gå i tog. Siden dette kanskje er hans siste 17.mai og Hrappur-klubben arrangerte 17.mai, fikk han være med. Det var utrolig koselig.

-Hvordan var din 17.mai?
 


Én kommentar

Sun

Hei dere! Endelig er det sol. Det var sol igår også, men fikk ikke blogget, ehe.... Men er her nå. Er helt fantastisk med sol. Hverdagen blir så mye bedre. Smiler hele tida :D i løpet av helga og neste uke, blir det desverre regn..så er bare å nye den mens den er her! Har ikke gjort så mye idag.. Var inne til Hrappur å tok bilder, hehe. Stakars gutten har blit halt. Vet ikke 100% hvorfor han er halt. Men det går nok over. Han er ikke så halt, men ikke om han vil bli ridd på. Men men, sånn er det. Håper dere ellers videre har en fantastisk dag! 

-Hva har du gjort/skal du idag? 


2 kommentarer

Pictures

 Hei alle dere! Håper dere har hatt en fantastisk påske! Unnskyld for lite blogging...har vær opptatt. Min kjære kjæreste kom på besøk og var her hele påskeferien. Føles egentlig ganske tomt uten han. Ingen å vokne opp til eller le med. Men men... Igår var Ida her. Vi tok et par bilder og hadde det kjempe kjekt. Ellers skjedde det ikke så masse igår. Var ute å red før hun kom. Vi ridde jo da selvfølgelig sammen. Men skal ut nå! Snakkes! 

-Hva har du gjort i påsken?


2 kommentarer

God morgen

God morgen alle sammen! Blogger fra mobilen nå, orker ikke skru på pcen. Har fri idag, pga kommunen skulle stenge vannet :D Så vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre idag...men håper dere får en fin dag!<3


Ingen kommentarer

Video på vei!

Hei! Holder på å redigere en turnvideo! Den kommer iløpet av kvelden eller i morgen. Vet ikke når jeg blir ferdig. Skal prøve å få den så fort ferdig som mulig! :D Har hatt turnsportens dag idag, så showet fra da + noe på trampolia er med. 


<3

-Hva har du gjort idag?


Én kommentar

Sunshine

Solen skinner og livet er herlig. Skolen idag var egentlig utrolig slitsom, men ellers har dagen vært herlig! Tiden har jeg tilbringt på trampolinen og med den kjekkasen over. Han er en god kamerat når man må vær ute alene, haha. Satt opp trampolinen på tirsdag og siden da har jeg bodd på den. Elsker våren og sommeren når man kan være ute til klokken ni. Det er herlig! Imorgen blir jeg antageligvis litt opptatt... Har turnsportensdag! Alle i området er velkommen til samfunnshuset klokken 14.00 imorgen! Voksen: 50kr, barn: gratis! Kom kom! Fikk også turndrakten på mandag. Tror vi skal trene tre timer nå fremover. Ååå elsker det! Ellers skjer det ikke så mye i helgen. Kamp på søndag. Blir ikke å mye blogging, jeg vet... Har ikke egen data så er litt vanskelig. Men jeg prøver. Skal se film, så vi blogges senere <3

-Hva skal du i helgen?


Ingen kommentarer

Lekser og Trening

Hei!  Dagen i dag har egentlig bare gått til lekser og trening. Var først på fotballtrening og etter på treningsstudioet. Ellers har jeg ikek gjort så mye. Håpte egentlig på pent vær så jeg kunne ri, men det ble jo selvfølgelig det motsatte.... Sånn er det å bo i Nord. Har egentlig ikke så mye å skrive om, men men...Skal skriv mere i morgen, så vi snakkes da! Skal legge meg. Natta <3

-Hva har du gjort idag?


Ingen kommentarer

Today's Outfit

Genser-kjæresten//Bukse-Coop ops//Sko-husker ikke//Skjerf-CubusHei! Dagens outfit bilder har vert veldig etterspurte, så tenkte å legge ut det av og til. Idag har vi hatt sol. Helt utrolig! Vi har også fått snø... Jeg som trodde at vinteren var over og det gikk mot vår, men neida! Jaja, får bare leve med det. Snøen varer sikkert ikke så lenge. Var ute i dag og tok noen bilder. Resten av bildene kommer snere. Nå sitter jeg bare i sofaen og ser på tv. Skal snart begynne å skrive på bokannmeldelsen som skal leveres før 23.59! Har ikke stertet enda, eehe.... Men det går sikkert bra! Ellers skjer det ikke noe mer i dag... Så da snakkes vi senere!

-Hva har du gjort idag?


2 kommentarer

Lenge siden

Hei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg var her. Heheh. Har vært mye opptatt i det siste. Er ikke lett å gjør 100 ting + bloggen hver dag. Men jeg er her, og skal prøve å komme meg tilbake på bloggen :) Elsker det egentlig innerst inne, selv om det kan bli slitsomt til tider. Har lagt merke til at det her vært mange innpå her, selv om jeg ikke har blogget. Vil bare si tusen takk til alle dere som er her, selv om ikke jeg er her <3 Betyr utrolig masse! 

-Hva syns du om bildene?


Én kommentar

Lang dag

Hei! Har vært en lang dag idag. Blir egentlig godt å legge seg. Sto opp i 10-tiden. Var deilig å få med seg hele dagen. Etter å ha vært oppe en stund, dro jeg og Ida på skøyter. Var utroli fint vær. Vi sto ikke så lenge da, siden det blir fort mørkt...Men det ble en liten stund :D Har vært hjemme siden da, men skal stikke til Ida nå :D Blir ett kjapt innlegg. Har ikke så mye å skrive om uansett... Skal ta med kameraet såå :D 

-Hva har du gjort idag?

 


Én kommentar

Fine hesten

Hei! Var ute helt til klokka 2 idag. Utrolig koselig! Var til Hrappur hele tiden. Rydda litt på beite hans åssånt. FIkk ikke ridd...så skal det senere i uka. Har funnet ut at jeg er utrolig dårlig på å skrive innlegg (?). Vet ikke hvorfor, men... Jaja! Dere må kommentere om det er noe dere vill ha mere av! :D Prøver å spille inn spørsmål&svar, men får det ikke til. Skal prøve å få den ut iløpet av uka. Kan ikke låve noe! Håper dere ellers har hatt en fin dag! 


Ingen kommentarer

Back

Hei! Håper alle har hatt en utrolig fin jul. Det har i allefall jeg! Kom hjem fra Fredrikstad igår. Var deilig å komme hjem igjen. Har savnet Hrappur og alle her hjemme så mye! Savner selvfølgelig de fra Fredrikstad å. Er ikke no gøy å dra... Skulle bare stikk einnom for å si hei. Lenge siden nå. Skulle blogge fra mobilen. Men orka ikke pga hadd ingen bilder... Menmen. Blir blogging frem over nå :) Kan kanskje lage ett innlegg med bilder fra jula og nyttårsaften, men har ikke så mange bilder fra julaften..

-Har du hatt en fin jul? :)


Ingen kommentarer

Fredrikstad

Hei! Nå er vi på tur til å dra snart. Skal kjøre til Værnes å ta fly derifra til Gardemoen. Kommer sent frem til Fredrikstad. Tror ikke vi e fremme før rundt 01.00 eller no. Jeg gleder meg iallefall utrolig mye til å se igjen alle. Både familien og venner. Lenge siden jeg har sett de nå. Blir å blogge mens jeg er der nede. Men kommer til å bli mobilblogging... Bildene som blir tatt med kamraet blir lagt ut når jeg kommer hjem. Grunnen til det er fordi, det er noe feil med dataen. Så jeg får ikke sett bildene. Blogger fra pappa sin data til vanlig, men han skulle ikke ha den med :) håper alle får en fin dag idag :D

-Hva skal du idag?


Én kommentar

Juleavsluttning

Hei!
Idag har vi hatt juleavsluttning på skolen. Er så deilig med juleferie nå! Kjenner det skal bli deilig å få sove lenge. Men det er vell typisk å våkne klokken 7... Haha. Menmen. Gleder meg utrolig mye til julaften. Nå er det bare 5dager igjen! På søndag drar vi til Fredrikstad. Skal feirejul der. Det blir bra :) På skolen idag så vi en deit skummel film! Hylte sikkert hele tida, haha! Turte ikke gå ut i stallen alene...og vi fikk ikke sett slutten :( Ååå! Meeeen skal forte meg å rydde, så skal jeg se barnefilm :D Altid koselig å se barnefilmer :) Ellers håper jeg alle har hatt en fin dag! Håper alle får en fin jul!

-Hva har du gjort idag?


Ingen kommentarer

Tusentakk!

Hei!
Ville bare stikke innom for å si tusentakk! Nå har bloggen nesten hatt 230 sidevisninger! Har aldri vært så mye på bloggen. Dere er verdens beste lesere<3
Har tenkt til å begynne å ha litt mer "seriøse" innlegg. Ikke bare om hverdagen, det kam bli kjedelig. Så om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om, så kommenter:) Skriver "seriøse" innlegg ca hver andre eller tredje dag. Klarer ikke finne på noe til hver dag. Menmen.
Idag var jeg på fotballtrening. Førstegang på leeenge. Har vært borte en stund. Det var deilig å være tilbake og alle smilte å var glade. Koseli trening. Vi trente i 2timer. Kjenner det godt i beina nå, ehe. Blir ett kjapt innlegg, siden jeg er på tur i seng. Så vi snakkes imorgen dere!
Gonatt<3

!!!

Nattinatt alle sammen<3


Én kommentar

Alltid like bra

Hei! 

Vet ikke hvordan jeg skal starte eller slutte, men det får blir som det blir. Dette inlegget skal ikke handle om hverdagen min eller noe som helst. Rett og slutt dagens samfunn og jeg må få ut litt tanker om ting! Og alt det tullet med at ikke alle er bra nokk og like mye verdt, for det er alle! Viss det er mye skrivefeil, så unnskyld! Har mye skrivefeil, men det får bare være. Nå er snart 2013 over, så få skrive litt om hvordan året har vært. Både for meg og samfunnet. Detter er bare mine meninger, kan hende alt er feil for deg. Vi har alle forskjellig syn på ting. 

Alle håpte på at 2013 skulle bli verdens beste år. For noen ble det det, for andre ikke. Dagens samfunn ble mye værre en tidligere. Kroppspresset ble mye hardere. Jenter og gutter nede i 9-11-års alderen begynte å trene. Folk som veide over 60kg var tunge og stygge. Det er helt feil! Du trenger ikke være 50kg, ha six-pack og masse muskler. Uansett hvordan kroppen din er, så er du nydelig. En ting vi ikke må glemme! Vi er født med forskjellige kropper! Jeg har naturlige store lår. Før hatet jeg det. Tilslutt innså jeg, at det er sånn jeg er. Det er sånn jeg er bygd opp. Det er ikke alle som kan trene seg syltynn. Kroppen vår er byggd opp på forkjellige måter. Vi må bare respektere oss selv. Vi må begyne å tenke ''det er sånn jeg er. Jeg må slutte å se på alle andre.'' Alle er like pene uansett i mine øyne, og det vil de altid være. Slutt å tren folkens, om dere ikke vil. Ikke la dere presses av andre og samfunnet. Tren om du vil, og om du ikke vil, la vær. Og hvor mye du veier, har ikke noe med om du er tykk eller tynn! Noen har tung beinbyggning, mye muskler osv som kan gjøre de tyngre. Selv om du veier mye, trenger du ikke være tykk. 

Og dette med utsende! Herregud! Skjønner meg ærligtalt ikke på det! Her jeg bor, bruker nesten ingen av jenten på skolen min sminke. Vi hadde syntes det hadde vært unaturlig om jentene her gikk rundt med mye sminke. Det er sånn det nesten altid har vært her. Vi syntes vi er penest uten. Og vi er komfortable med det. Mens viss du ser i Oslo f.eksempel bruker neste alle jentene der sminke. Jeg syntes de er pene med det, og for all del respekt. De må jo få sminke seg hvor mye de vill. Det er ikke min business. Jeg bryr meg ikke om hvordan sminke de bruker. men det jeg skulle fram til var; hvorfor bryr folk seg om hvordan sminke andre bruker? Hvis noen vil bruke mye, la de gjøre det. Hvis noen ikke vil bruke, la de gjøre det. Ikke bland dere opp i hva alle andre bruker. Noe jeg aldri ha skjønt meg på, og aldri vill skjønne meg på; hvis ei jente bruker mye sminke blir hun kalt hore. Seriøst? Hvor er logiken? Ingen steder. Til dere som ikke vet hva hore er, det er ein som står på gata å selger seg. Tror neppe hun vill det, men hun er nøtt. Så alle sammen! SLUTT Å BRUK ORDET HORE!

Det samme problemet er med klær. De som viser litt hud på et bilde blir kalt horer. Hvor i alle verden ser dere hore i dem!? Herregud! Jeg skjønner ingen ting! Blir forvirret. Blir lei meg. Det var ikke sånn før. Hvor blir det av den ''normale'' verden?! Sånn det var før? Da folk kunne gå i hva de ville, uten at noen sa noe på sekundet. Da vi kunne være oss selv, uten å bli kalt horer. Der alle kunne ta på deg hva de ville uten å tenke ''Shit, sånn kan jeg ikke gå''. Der vi kunne være oss selv, blandt alle andre. 

Selvskading og selvmordstanker.  Det er ikke så mange som vet det enda, men jeg er sykt imot mobbing! Hater det over alt på jord! Det skulle aldri vært oppfunnet. Hvert år tar jenter og gutter livet sitt på grunn av mobbing. Helt vanlige uskyldige mennesker blir mobbet for de teitese ting! Herregud! La vær! Slutt å mobb andre. Folk som skriver om ''historien'' sin på nette er sterke! Ikke oppmerksomhetssyke! Er det så vannskelig å forstå? Når man skriver historien sin til ''andre'' og får fine tilbake meldinger, blir ting faktisk bedre. Og selvskading er på ingen måter oppmerksomhetsykt! Dere som ikke har selvskadet dere, kan drite i å skrive at det er oppmerksomhetsykt! For dere vet ikke hvordan det virkelig er. Jeg har vert der selv, så jeg vet hva jeg snakker om. Selvskading kommer av en grunn. Ikke av oppmerksomhet. De som selvskader seg har det så vondt på innsiden, at de må få det ut. Da funker selvskading en liten stund. Men tilslutt blir det verre og verre. Da må man bare stoppe og finn på noe annet. Og ikke alle som selvskader seg vill dø. Andre gjør det om rop på hjelp. De klarer ikke si ifra, så de gjør noe annet for å få hjelp. Ett tegn på hjelp. Jeg har ingen ting imot folk som selvskader seg. Jeg vet hvor vondt man kan ha det og hvor mye selvksading faktisk kan hjelpe. Og ja det finnes folk som gjør det for oppmerksom het...men ikke døm alle for det! Du vet aldri om de gjør det for oppmerksomhet eller ikke. Så hold kjeft! Vær så snill, ikke bland dere opp i hvorfor andre selvskader seg! Vil de ikke si det, så la de være. Vent til dem sier det når de vil. Og selvmordstanker er det mange som har, ja. Noen skriver om det på nettet, og de er ikke oppmerksomhetssyke! Når noen prøver selvmord, men misslykkes, blir de kalt oppmerksomhetssyke. Men om de lykkes sener, sier hateren ''det var trist, du vil bli dypt savnet''. Hvor er logiken? Først hate så være snill? Nei! Slutt å hate på alle andre! Viss du har så mye imot noen, slutt å se på de, snakk med de og la de leve sitt liv, mens du lever ditt. Hva andre gjør og ikke gjør, har ikke noe med deg å gjøre! 

Jeg personlig gleder meg ikke til 2014...tror alt kroppspresset og skjønnhetspresset vill bli mye verre. 2013 håpte jeg skulle blir verdens beste år! Men sånn ble det ikke... Året mitt startet med mye gråting og vondte stunder. Faktisk rett etter nyttårsaften. Gikk inn i det nye året med gråting. Noe jeg ikke håpet på, men sånn ble det. Er enda mange av vennene mine som ikke vet hvorfor jeg gråter. Men det er en annen sak. Kan kanskje skrive ''Historien min'' i ett annet innlegg om noen vil. Ikke det at jeg vill så mye, men hva gjør ma ikke for leserne sine. Skulle gjerne skrevet så mye mer om alt over, men det har jeg ikke tid til.. Ble litt sent. 

Poenget med innlegget var å få ut litt tanker om ting. Vise verden at ikke alt handler om utsende, kropp og skjønnhet. Uten at dere vet det, sitter det jente å gutter inne hver dag og gråter. Det gråter fordi de ikke  er bra nokk. Fordi kroppspresset er så stort. Fordi dem ikke er så populær som andre. Fordi dem er/ser annderledenes. Slutt med alt dette tullet. Alle er bra nok. Du har kanskje gjort verdens største feil, men du er fortsatt like mye verdt. Uansett hvor slem en person er, så er h*n like mye verdt som alle andre!

Hvert år tar jenter og gutter livet sitt, fordi folk mobber dem pga utsende. Har du noen gang tenkt på at det kunne vært deg? At det var du som sto der alene og ikke viste hvorfor du var hatet. Folk slengte dritt til deg hver dag og du ante ikke hvorfor. Det er sårende. Håper dere alle sammen begynner å tenke og vis dere ser noen som blir mobbet, går å si ifra! Stopp det! Dere kan være med på å gjøre verden bedre. 

 

Hva tenker dere om innlegget?


 


5 kommentarer

Hva skjer

Hei!

Har ikke hadd noe lyst til å ta bilder i det siste...Har også vært mye som har skjedd. Så har ikke hatt ordentlig tid. Men skal prøve å skjerpe meg. Idag kom Hrappur innover hit. Skal prøve å tatt noen bilder av stallen, så dere kan får se :) Den er ikke helt ferdig, menmen. Det er utrolig fint der. Verdens fineste stall! Jeg har verdens beste pappa. Ellers er det skole imorgen igjen, og etter det drar jeg å trener. Begynner virkelig å kjenne på at jeg trener lite. I fjord trente jeg sånn midt imellom mye. Har blitt utrolig lat. Men det kommer seg vell, når skadene er over :) Håper dere alle har hatt en fin helg !

Ikke glem spørsmålsrunden! -Hvordan har din helg vært?


Ingen kommentarer

1 bilde 3 redigeringer

Hei! 

Igår kjedet jeg meg, så jeg fant frem to gamle bilder. De er av katten min Pusi og hunden min Zita. De er satt sammen i en collage, og det øverste bildet til venste er det orginale. De tre andre er redigerte. Noen ser litt like ut som det orginale, men de er redigerte. 

Kommenter hvilket bilde du liker best.


Ingen kommentarer

Farsdag

Hei! 

Håper alle sammen har hatt en utrolig fin farsdag! Det har iallefall jeg. Jeg sto opp og spiste en herlig frokost. Etter det åpnet pappa gavene sine. Rundt 12 ca kom storesøstra mi og tanteungen min. De har vi vært sammens med siden de kom til nå. De dro for ikke så lenge siden. Har vært en utrolig fin dag! Helt til nå da...Må gjøre lekser. Innlevering i samfunnsfag som skal være ferdig til imorgen, og jeg er bare på oppg 4...Menmen. Håper ingen glemte farsdagen.

Har du hatt en fin dag?


Ingen kommentarer

Spørsmålsrunde!

Hei! 

Tenkte å ha en spørsmålsrunde! Denne gangen kommer de kanskje på video. Spørsmålsrunden kommer til å var i ca 1-2 uker. Spør så mye du kan! Den starter NÅ!SPØR SPØR SPØR!


2 kommentarer

Lørdag

Hei!

Håper allesammen har hatt en fin lørdag! Har hatt en utrolig fin da. Bakte farsdags-kake til imorgen. Håper ingen glemmer farsdagen! Ellers var storebroren min og kjæresten hannes her. Hun er så utrolig koselig! Herlig jente. Imorgen kommer storesøsteren min og tantebarnet mitt hit (ungen hennes). Gleder meg utrolig mye! Vi skal på farsdags-kafè. Etter det må jeg skrive ferdi innleveringa i Samfunnsfag... Er bare på oppgave 4/7 :/ Menmen, bli sikker ferdig etter noen timer :) Skal ha en spørsmålsrunde nå snart. Vet ikke når den starter. Kanskje jeg starter den ikveld. Få se. Ønsker alle en fin lørdag videre!


Ikke i fokus pga lyset.


Heller ikke i fokus pga lyset.

Hva har du gjort idag?

 


Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits