Long hair, what to do?

Har fått mange spørsmål om håret mitt fra folk jeg møter. Spørsmålene og ''komplimentene'' som går igjen er  ''Ååå så fint hår du har! Er det ikke tungt?'' ''At du orker å ha så langt hår'' ''Hva gjør du med håret ditt?'' osv sånne spørsmål. Nei jeg syntes ikke det er slitsomt med langt hår. Man blir vant med det. Selv skulle jeg ønske det var litt lengre. Men alle med langt hår har de dagene der de står foran speilet om morgenen og tenker ''Herregud! What to do?!''. Ja har selv dårlige hår dager, men da setter jeg det som regel bare opp i en hestehale. Verre er de ikke egentlig :-) 

Det eneste jeg ikke liker med håret mitt er at det er ganske slitt og liker ikke så godt fargen på det heller. Men jeg klare å leve med det.Håper dere likte innlegget. Om dere vil ha flere slike hår innlegg så si ifra! Håper dere ellers hadde en fin første skoledag og er fornøyd med klassen&elevene! :-) Vi blogges senere! 


Ingen kommentarerHei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!hits