Tilbake på bloggen ?

Nei langt ifra! Det og blogge nesten hver eneste dag krever mye energi og motivasjon. Dette har jeg dessverre ikke. Jeg har verken tid, motivasjon eller selvtilitt til å fortsette med bloggen. Sånn er det bare. Det var en stund der jeg elsket å blogge. Ta bilde, får kommentarer og leke med designet. Nå er alt bare ett ork. Bildene bli aldri fine og jeg vet ikke hva jeg skal skrive, motivasjonen har rett og slett gått bort. Nå har jeg ikke blogget siden september (?) ifjord. Litt etterpå kjøpte jeg ny kamera lader, så det er ikke der problemet har vært. Jeg leser dagli andre blogger og liker og følge med. Men selv klarer jeg ikke vær nok fornøyd med meg selv, at jeg hver dag skal poste bilder. Kanskje jeg en dag får motivasjonen tilbake, og kommer tilbake. 

For litt over ett år siden skrev jeg ett innlegg og alt kroppspresset her i verden. Dere kan lese det HER. Om jeg ikke husker helt feil, nevnte jeg at jeg selv har slitt litt. Og ja det skal jeg ærlig innrømme at jeg har. Husker ikke helt, men enten før eller etter dette innelegget gikk jeg til helsesøster å søkte hjelp. Hun henviste meg videre til psykolog. Så i 1 år eller noe nå, har jeg gått til (BUP) psykolog hver uke mellom 1-2 ganger. Om det hjalp? Ikke i det hele tatt. Jeg og psykologen min hadde ikke noe kjemi. Jeg klarte ikke snakke ut til henne. Helsesøsteren derimot, snakket jeg med alt om. Hun fikk dessverre ikke lov til å jobbe her lengre. Nå skal jeg ikke gå så mye inn på det som har skjedd, hvorfor jeg går/gikk ditt, poenget mitt er at det siste året har jeg vær opptatt med å få samlet tankene mine og komme meg tilbake. For en uke siden sa jeg til psykologen min at jeg ville slutte. Så nå går jeg ikke dit lengre, det funket rett og slett ikke. Jeg sliter enda med depresjon og det kan være dager der jeg ikke orker noen ting og er på gråten hele tiden. 

Så derfor tar jeg en lang pause fra bloggen. Kanskje det kommer innlegg innimellom, kanskje jeg er tilbake om en måned, jeg vet ikke. Men slik ting er nå tar jeg en pause. Jeg må bare få takke alle som har fulgt meg disse årene og lagt igjen søte kommentarer. Dere er herlig! Sjekker fortsatt statistikken på bloggen, og ser det er mange som er innom. Det betyr utrolig mye. TUSENTAKK FOR MEG! <3Beklager for skrivefeil! Én kommentar

29.05.2015 kl.08:08

Nå må du starte å skrive igjen jenta mi. Gla i deg 💖

Skriv en ny kommentar
Hei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!
hits