Min Sommerferie

Sommerferien min frem til nå har egentlig bare vært stressende, hehe. Har skjedd så utrolig masse på så kort tid. Helt utrolig at en måned allerede har gått! Idag er det bare en måned igjen, nøyaktig, til vi begynner på skolen igjen! og da er det 10.klasse. Vet ikke helt om jeg skal glede meg eller grue meg, får ta det som det kommer. Men slik ser iallefall min sommerferie ut! (som jeg vet om)

Kippermocupen: Rett etter skoleavslutt var det tid for kippermocupen i Mosjøen. Jeg reiste dit med Brønnøysund J14. Var en herlig tur! Koste meg utrolig masse. Vi kom ikke så veldig langt...men laget vårt hadde ikke spilt så masse sammen og det ble noen skader underveis. Jeg syntes personlig vi klarte oss ganske bra! Fredrikstad: Etter kippermocupen dro jeg til Fredrikstad. Søndagen samme dag som cupen var ferdig. Vi tok fly, så mamma måtteta med tingene mine, siden jeg ikke rakk å dra hjem, hehe. Der var vi i ca 1 uke. 

Storsjø: Når jeg kom hjem fra Fredrikstad var det bare å pakke på nytt. Dagen etter ejg var kommet hjem, dro jeg til Østersund på Storsjøcup! Hit reiste jeg med Brønnøysund (BIL) J15 og J16. Jeg spilte på lag med J15. Vi kom til kvartfinalen. Her var vi i ca 1uke. 

Fredrikstad: Jeg var hjemme i ca 1-2 uker før vi dro til Fredrikstad igjen. Vi dro hit på onsdag (16.juli) og kom frem på torsdags morgen. Klarte å sove i ca 12 timer. Var bare våken å spiste i bilen, tror vi var ved Oslo eller noe da. Men ja, nå er jeg altså i Fredrikstad.

Bodø: Resten av sommerferien er jeg ganske usikker på egentlig. Er så mye frem og tilbake, så tar det litt som det kommer. Men skal til Bodø etter Fredrikstad. Er bare en liten tur da men.

-Hva har du gjort/skal du i sommerferien?

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!
hits