´´Bers´´

Hallo allesammen! Nå sitter jeg hos Malin! Har savnet hun helt utrolig masse! Er i Fredrikstad. Kom hit på søndagskveld. Er ikke så mye å gjøre her... På søndag drar jeg på storsjø! Er litt usikker på om jeg gleder meg eller gruer meg, ehe...menmen, vi får se hvordan det går. Er litt usikker på om jeg kommer til å blogge mye frem over. Har mista litt motivasjonen. Men til å blogge nesten en gang i måneden, er det mellom 10-20 lesere hver dag! Tusentakk! Blir altid overasket når jeg går innom bloggen. 

Har ikke så mange planer for sommerferien egentlig. Storsjø nå, etter det blir jeg hjemme en stund, så drar vi sikkert til Fredrikstad igjen, mens vi er her da blir det kanskje en tur til syden (usikkert enda) også i slutten blir det kanskje slektstreff! Uten om det blir det vell bare å være med gamle venner som jeg skjeldent ser :) Håper alle får en fin sommerferie! <3

Q-Hva skal du i sommerferien ?Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar
Hei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!
hits