Tusentakk!

Hei!
Ville bare stikke innom for å si tusentakk! Nå har bloggen nesten hatt 230 sidevisninger! Har aldri vært så mye på bloggen. Dere er verdens beste lesere<3
Har tenkt til å begynne å ha litt mer "seriøse" innlegg. Ikke bare om hverdagen, det kam bli kjedelig. Så om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om, så kommenter:) Skriver "seriøse" innlegg ca hver andre eller tredje dag. Klarer ikke finne på noe til hver dag. Menmen.
Idag var jeg på fotballtrening. Førstegang på leeenge. Har vært borte en stund. Det var deilig å være tilbake og alle smilte å var glade. Koseli trening. Vi trente i 2timer. Kjenner det godt i beina nå, ehe. Blir ett kjapt innlegg, siden jeg er på tur i seng. Så vi snakkes imorgen dere!
Gonatt<3

!!!

Nattinatt alle sammen<3Én kommentar

22.12.2013 kl.03:30

Kanskje du kan skrive din historie, som du sa du kanskje kunne gjøre i innlegget under? :)

Skriv en ny kommentar
Hei! Velkommen til min blogg! Jeg heter Regine Alida Viken Klausmark og kommer fra et lite sted kalt Vevelstad. På bloggen min finner du ikke noe mer interesangt enn hverdagen min og andre ting som faller meg inn. Bildene mine er tatt med Nikon D3100. Håper du liker bloggen min, legg gjerne igjen en kommentar!
hits